Licht

Juiste verlichting is belangrijk op allerlei gebied, van functionele verlichting op de werkplek tot sfeervolle verlichting in en om de woning. Onze lichtadviseur zet uw idee om in een realistisch verlichtingsplan voor woningen, bedrijven en buitentoepassingen.

Wie verhuist komt voor veel beslissingen te staan, verlichting is dan misschien niet het eerste waar u aan denkt. Toch kunnen lampen en lichtpunten het verschil maken. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden om tot een passend verlichtingsplan te komen. Zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw kunnen wij de aanleg compleet voor u verzorgen. 

Buitenverlichting kan heel beeldbepalend zijn voor bedrijfspanden en woningen. Voor een restaurant in de Bollenstreek hebben wij een buitenverlichtingsplan gemaakt die aansluit bij de ambiance die de bezoeker binnen ervaart. In dit geval hebben wij gekozen voor meerdere lichtpunten in de grond die de focus leggen op de entree. Tevens is het logo op de voorgevel beter zichtbaar gemaakt door een mooie spot.